Cautare

2405 de rezultate pentru "agro dunarea sa galati" (3.29 secunde)
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Judetul Galati se afla in prezent intr-o situatie paradoxala: fermierii au incheiat contracte cu Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare, filiala Galati, pentru 90.000 ha, dar in prezent se iriga doar pe 4.600 ha din cauza furturilor din reteaua de irigatii.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
In municipiul Galati, doua din zece tranzactii se fac cu banii proveniti din credite ipotecare, motiv pentru care expertii imobiliari sustin ca dezechilibrul creat pe acest segment se datoreaza noilor conditii de acordare a imprumuturilor bancare.
Daca la Galati pietele volante s-au dovedit a fi un esec de rasunet, autoritatile locale din Bucuresti solicita saptamanal producatori din Galati pentru a-si desface produsele agricole. ... La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator.
Mai bine de 70 de galateni care platesc rate la BancPost au facut sesizari la Protectia Consumatorilor, care a dat un prim "verdict" filialei din urbea noastra - sa restituie comisionale care nu erau incluse in contracte.
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Doi medici bucuresteni nu mai au voie sa profeseze timp de trei luni deoarece in martie 2008 au operat din greseala un copil, asistenta aducand in blocul operator un pacient in locul altuia.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Nu prea iesea din casa decat sa mearga la redactie, mai rar pe la cafenele.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare. ... Imparatul Ioan I a luptat la Dunarea de Jos contra varangilor din Rusia Kievana, care faceau dese incursiuni in scop de jefuire la Dunarea de Jos.
Ploile abundente, gerul si Dunarea au calamitat aproximativ 12.000 de hectare de culturi, majoritatea cu grau. ... Dunarea a calamitat 2.400 de hectare cu grau Pana acum, producatorii agricoli nu s-au prea inghesuit sa-si depuna dosarele de calamitate la DADR Dolj.
Dupa adoptarea legilor securitatii nationale, CSAT a cerut ieri desecretizarea arhivei "Dunarea" si a dispus desecretizarea dosarelor de securitate nationala a oamenilor politici. ... Pe de alta parte, seful statului a anuntat ca a cerut Arhivelor Statului desecretizarea arhivei "Dunarea".
Voiculescu l-a felicitat pe Basescu pentru initiativa desecretizarii dosarelor "ICE Dunarea", dar si-a dat seama pe parcurs de faptul ca de fapt presedintele este un nepriceput.
Dunarea - axa europeana a succesului".
Stolojan tine evidenta banilor din vanzarea sasilor, evreilor, plus afacerile intermediate prin Crescent ale lui Voiculescu si alte firme de la ICE Dunarea, ceea ce presupune o stransa legatura cu Securitatea, chiar daca acestia il numeau "personal militar civil" (PMC).
Pentru ca in urma acestui eveniment nu este clar unde va fi construit viitorul pod, permiteti-mi sa reiau argumentele aduse de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, dintr-o mai veche scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.
google-analytics.com